Training On The Job

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Solliciteren. Er komen allerlei vragen op je af. Zowel voor, tijdens als na de sollicitatie procedure. Hoe maak je een goed CV op en wat schrijf je wel en niet in je sollicitatiebrief?

Deze en andere vragen zijn van belang aangezien de recruiter in no time heeft bepaald of je wel of niet uitgenodigd zal worden voor een gesprek.  Een goede voorbereiding is nog altijd het halve werk. Besef daarom goed dat je brief en je cv de sleutel zijn voor een gesprek.

Solliciteren als vaardigheid

Om je voor te bereiden op het maken van een brief en cv, geeft Skills-HR een training die je optimaal voorbereidt op je gesprek en op het maken van een brief en een cv. Op een ontspannen en laagdrempelige en interactieve manier krijg je tips&tricks om je goed  beslagen ten ijs te laten gaan. Je gaat na deze training zelfverzekerd op gesprek bij je aanstaande werkgever.

De Training

De training bestaat uit de volgende elementen:

  • Sollicitatiebrief
  • Het CV
  • Voorbereiding en Presentatie
  • Gebruik van Social Media

Voor Wie

Deze training is ontwikkelt voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het solliciteren. Van starter tot senior. Voor iemand net op de arbeidsmarkt komt of voor iemand die door een reorganisatie na 30 jaar weer moet solliciteren. Kortom, iedereen die zich aan gesproken voelt en hulp kan gebruiken is deze training interessant.

Waarom een sollicitatietraining?

Een sollicitatietraining helpt je om je meer grip te krijgen op je sollicitaties. Met deze training ben je bewuster bezig met het solliciteren en wordt je bewuster gemaakt van de “do’s en don’ts”  Waarom een sollicitatietraining nuttig is

Via de contactpagina kun je je aanmelden