Skills-HR is een recruitment specialist én sollicitatiecoach die gevestigd is in hartje Breda. Op het gebied van arbeidsbemiddeling ligt focus op de werving en selectie en detachering binnen het bank- en verzekeringswezen en de financiële dienstverlening Denk hierbij aan functies als Administratief medewerker,  Acceptanten, Accountmanagers, Adviseurs, Commercieel Medewerkers, (Assistent) Controllers, Financieel Adviseurs, Hypotheekadviseurs, Relatiebeheerders, Salesmanagers en Schadebehandelaars vanaf MBO werk- denkniveau. Maar ook functies op Management niveau behoren tot onze doelgroep. Voor Skills-HR gaat werk verder dan alleen het uitoefenen van een functie of het verrichten van bepaalde handelingen. Skills-HR is een onafhankelijke organisatie die het doel heeft kennis, kunde en marktinformatie met elkaar te delen om zodoende snel en efficiënt te kunnen handelen. Skills-HR staat voor kwaliteit, transparantie en een persoonlijke benadering bij klant en kandidaat.

Joram Bartman

Joram Bartman is in 2010 met Obvious Recruitment begonnen. Obvious Recruitment richtte zich op functies binnen het bank- en verzekeringswezen. In 2013 is Obvious Recruitment veranderd in Skills-HR. Joram is 2005 gestart bij een uitzendbureau. In 2006 is hij overgestapt naar een werving- en selectiebureau voor bank- en verzekeringspersoneel. In 2010 heeft hij een halfjaar voor een internationaal recruitmentbureau gewerkt om vervolgens met Skills-HR verder te gaan.

“Een hoog ambitieniveau en de zoektocht naar diepgang zijn voor mij belangrijke elementen die het verschil maken tussen kwaliteit en kwantiteit. Ik word gestimuleerd door competitieve elementen en prestatiedruk. Deze motiveren mij om steeds weer nieuwe successen te willen bereiken. Kwaliteit, persoonlijke benadering en een creatieve denkwijze vormen voor mij de basis voor een langdurige samenwerking.”